RING OSS - 026-222 92 61

Spabad Gävleborg

RING OSS - 026-222 92 61

Spabad

Vi är er leverantör av Spabad i Gävleborg. Hör av er, vi hjälper er med spabad i Gävleborg.

Sugen på att köpa ett spabad i Gävleborg? Då har ni hittat rätt. 

Vi säljer spabad i Gävleborg till ett överkomligt pris – utan att tumma på kvalitet eller utrustning. Hos oss hittar ni ett brett sortiment av spabad i olika prisklasser med märken som Coast spa, Wellis och Dalaspa. Våra leverantörer är prisbelönta aktörer på marknaden och har utsetts till ”Världens Bäst Byggda Spabad”.

Vi levererar oavsett svårighetsgrad och utmaning för just er leverans. Kontakta oss för att påbörja er dröm om ett eget spabad i Gävleborg – vi hjälper er.

Spabad i Gävleborg

Vi erbjuder en bredd inom spabad där vi både säljer, levererar, installerar och servar spabad över hela Gävleborgs län. Vårt sortiment är ingen slump utan ett resultat av gediget arbete där vi investerat mycket tid och kraft för att få fram driftsäkra, energisnåla och miljövänliga spabad.

Samtliga av våra spabad i Gävleborg är extra isolerade och har optimerade pumpar för maximal styrka med extremt liten energiåtgång. Våra jetmunstycken är rostfria och utformade för att erbjuda den bästa spaupplevelsen. De är optimerade för såväl den svenska sommaren som den svenska vintern. 

Alla våra spabad är utrustade med ett Xtreme Winter paket. Med norra Gävleborgs tuffa klimat räcker inte skandinavisk standard som ett alternativ. Här behöver vi en isolering för Xtreme Winter. Vi har Sveriges bäst isolerade spabad i Gävleborg.

7 fördelar med ett spabad

1. Du slipper dyra markarbeten. Ett spabad i Gävleborg behöver endast ställas på en plan yta. 

2. Det är mycket billigare investering rent ekonomiskt än en pool. 

3. Du kan nyttja den året om – oavsett om det är minusgrader eller en kall sommardag. Våra spabad i Gävleborg är byggda för att användas utomhus året om. De har inbyggda reningsverk, massagestycken och belyssning. 

4. Underhållet är minimalt. Det är bara att njuta av sköna bad – året om.

5. Badet fylls på med en vanlig vattenslang. Sedan regleras temperaturen i vattnet med hjälp av en digital termostater.

6. Om ni ändå skulle vilja det, kan vi även installera våra spabad inomhus.

7. Till alla våra spabad i Gävleborg ingår ett kraftigt och välisolerande termolock som bidrar till en låg energiförbrukning. Det är dessutom ett effektivt skydd mot smuts och löv och har spännen för ökad barnsäkerhet.

Delbetala ditt köp hos oss

Genom Wasa Kredit kan vi erbjuda finansieringsmöjligheter till dig som vill delbetala ditt spabad i Gävleborg hos oss. Du väljer själv hur mycket du vill lägga på en delbetalningsplan, allt eller litegrann. Vi hittar en billig och enkel lösning som passar dig.  Det är helt upp till dig. 

Du kan betala kontant, med faktura eller Swish och Paypal.

Spabad i Gävleborg