RING OSS - 026-222 92 61

Spabad Gävleborg

RING OSS - 026-222 92 61

Om oss

Hos oss hittar ni prisvärda spabad i Gävleborg. Kontakta oss för spabad i Gävleborg.

Välkomna till Dalaspa!

Vi är den naturliga leverantören av spabad i Gävleborg. Hos oss får ni ett fullt utrustat spabad med styrsystem och pumpar till ett humant pris. Med våra butiker i Dalarna täcker vi in hela Gävleborgs län. Allt från service till leveranser. Vi samarbetar nära med servicetekniker, i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna.

Vi säljer även pool, swimspa, IR Bastu och badtunnor.

Spabad i Gävleborg

För många stannar ett spabad i Gävleborg bara vid en dröm. För de allra flesta krossas drömmen på grund av priset. Vår vision och vårt mål är att det för så många som möjligt ska bli verklighet. 

Vi har under flera års tid undersökt och varit i kontakt med leverantörer för att kunna leverera spabad i Gävleborg till ett humant pris, ett pris som de flesta ska ha råd med. Vi har hittat det och levererar nu till kunder ett prisvärt spabad i Gävleborg utan att tumma på vare sig kvalité eller utrustning. 

Spabad med livslång garanti

Köper ni ett spabad i Gävleborg av oss får ni kvalitet och ett fullt utrustat spabad till ett rimligt pris. Samtidigt erbjuder vi garanti livet ut. Vi hjälper er från start till mål – från val av spabad, leverans, installation till underhåll. 

Delbetala ditt köp hos oss

Vi kan erbjuda finansieringsmöjligheter genom Wasa Kredit till dig som vill delbetala ditt spabad i Gävleborg hos oss.
Du väljer själv hur mycket du vill lägga upp under en delbetalningsplan, allt eller litegrann. Det är helt upp till dig. Vi hittar en billig och enkel lösning som passar dig.

Ni kan även betala kontakt samt med faktura, Swish och Paypal.

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert för våra spabad i Gävleborg.

Vi är den största leverantören av spabad i Gävleborg. Kontakta oss för ditt alldeles egna spabad i Gävleborg.