RING OSS - 026-222 92 61

Spabad Gävleborg

RING OSS - 026-222 92 61

Pool

Hos oss köper ni pool i Gävleborg. Kontakta oss för pool eller spabad i Gävleborg.

Drömmer ni om en egen pool på tomten? Vårt företag säljer både pool och spabad i Gävleborg för att bada och leka i. Vi är återförsäljare av poolmärket Best Pool.

Vi har allt ni kan önska er för att skapa er eget paradis. Vi levererar oavsett svårighetsgrad och utmaning för just er leverans. Fråga oss så hjälper vi er.

4 argument för pool

1. Daglig motion – Simning är en skonsam träningsform. 

2. Lättskött pool – En välmående pool behöver inte så mycket skötsel. 

3. Smart investering – Det höjer värdet på er fastighet och bidrar till lek, motionssim och trevliga fester. 

4. Ökad vattenvana – Har ni barn eller barnbarn? En pool ökar barns vilja att lära sig simma vilket bidrar till ökad trygghet i vatten. De får helt enkelt en ökad vattenvana.

Så förverkligar vi er pool

I samarbete med Best Pool har vi tagit fram en rad olika former och storlekar för att passa alla slags smaker. Det är oavsett en prisvärd pool i glasfiber med hög kvalitet. 

Kontakta oss – vi hjälper er med ert val av pool. 

Våra pooler har 15 års garanti. De kommer som standard med stålförstärkning på utsidan och är skumisolerade runt hela poolen för att skapa en effektiv isoleringsförmåga.

Köp nu – betala oss senare

Vi kan erbjuda finansieringsmöjligheter genom Wasa Kredit för dig som vill delbetala din pool eller ditt spabad i Gävleborg hos oss. Du väljer själv hur mycket du vill lägga upp din betalning under en delbetalningsplan, allt eller litegrann. Det är helt upp till dig. Vi hittar en billig och enkel lösning som passar dig.

Ni kan även betala kontant eller med faktura, Swish eller Paypal.